Skip to main content
Announcements
Qlik Connect 2024! Seize endless possibilities! LEARN MORE
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
bbergstrom
Partner - Creator II
Partner - Creator II

Filters Applied but not Appearing

Wondering if this is another bug with the November 2018 release.  This appears to happen randomly but when I apply filters on a sheet the filter selection is not appearing in the filter bar at the top of the sheet.  This means there is no way for me to clear a filter without having to close the browser tab and reopen the application.  The number of filters selected does not appear to impact this and selecting 1 or 5 different filters produces the same issue.  I tried closing the clearing the cache and closing the browser but that did not help.  This is with Chrome.

Labels (2)
2 Replies
tnunes
Partner - Contributor II
Partner - Contributor II

Have someone solve this issues in the past? 

RafaelBarrios
Partner - Specialist
Partner - Specialist

Hi @bbergstrom 

check if you hace the following in your script

set HidePrefix='_' 

https://help.qlik.com/en-US/sense/May2023/Subsystems/Hub/Content/Sense_Hub/Scripting/SystemVariables...

 

in this case, all fields that begin with '_' will not be visible, can be used but not visible.

set HidePrefix='_';

LOAD * inline [
_Product, Store, difference
productA,StoreA,0
productA,StoreB,-500
productA,StoreC,100
productB,StoreC,-700
productB,StoreC,-100
productC,StoreA,200
]; 

RafaelBarrios_0-1695141848462.png

 

if filter by product, the selection will not be visible and i will need to use the global clear to drop the selection

RafaelBarrios_1-1695141924608.png

off course, different version, but clear button should be there.

 

Hope this helps.

help users find answers! Don't forget to mark a solution that worked for you & to smash the like button😁