Qlik Community

Community Corner

Discussion board for questions about the Qlik Community, its features, sharing information, general discussions and even some fun. This is for both new and longtime community members. Everyone is welcome!

Highlighted
MVP
MVP

Subscriptions lost

I wondered why I didn't get any notifications about new replies to some of my recent posts though there apparently are new ones.

 

Then I checked my subscriptions and all are gone:

2018-11-16 11_51_55-My settings - Qlik Community.pngHas this something to do with latest work on the platform or could this be a distinct issue?

Tags (1)
1 Solution

Accepted Solutions
Employee
Employee

Re: Subscriptions lost

Hi @swuehl

Well that doesn't look right. I had a check in my own, but mine are still there. 
Can you log in/out again and let me know if it's still an issue? 

There are updates being made to the server today so it could potentially be a hiccup in the system. 

 

All the best

-Mattias

 

I accept cookies.
3 Replies
Employee
Employee

Re: Subscriptions lost

Hi @swuehl

Well that doesn't look right. I had a check in my own, but mine are still there. 
Can you log in/out again and let me know if it's still an issue? 

There are updates being made to the server today so it could potentially be a hiccup in the system. 

 

All the best

-Mattias

 

I accept cookies.
MVP & Luminary
MVP & Luminary

Re: Subscriptions lost

I could see mine. Maybe it's related to some of the notification settings, like:

notifications.JPG

- Marcus

 

 

MVP
MVP

Re: Subscriptions lost

Mattias,

my subscriptions are back!

 

Seems like it was a temporary hickup.

 

Thanks

Stefan