Qlik Community

Community Corner

Discussion board for questions about the Qlik Community, its features, sharing information, general discussions and even some fun. This is for both new and longtime community members. Everyone is welcome!

Partner
Partner

The community are reformating my greater than and less than symbols

I noticed that if I write an helping expression including a SET as a reply to a topic in the community it will display correctly, but if I later try to edit my reply then the < and > will turn into &gt; and &lt. This is both confusing for the one receiving help, but also quite frustrating for me giving help.

Additional info that might be in handy is that both the original post and the edit is done on a Android cell phone in the Chrome browser.

Please fix this bug.
Please ekskuse my Norglish and Swenglish typos.
Labels (3)
1 Solution

Accepted Solutions
Community Manager
Community Manager

Re: The community are reformating my greater than and less than symbols

Hi @Vegar,
I'm happy to let you know we have deployed a bug fix so that the less than (<) and greater than (>) symbols appear as expected. Please let us know if you continue to have any issues.

Best,
Jeremy
4 Replies
Community Manager
Community Manager

Re: The community are reformating my greater than and less than symbols

@Jeremy_Latimer do you have any insight on this question? Thank you

Sue Macaluso
Highlighted
Community Manager
Community Manager

Re: The community are reformating my greater than and less than symbols

Hi @Vegar, thanks for reporting this bug. We are looking into it now.

Best regards,

Jeremy

Community Manager
Community Manager

Re: The community are reformating my greater than and less than symbols

Hi @Vegar,
I'm happy to let you know we have deployed a bug fix so that the less than (<) and greater than (>) symbols appear as expected. Please let us know if you continue to have any issues.

Best,
Jeremy
Partner
Partner

Re: The community are reformating my greater than and less than symbols

Thats great. It has really nagged me a couple of times.
I did however find a decent workaround copying the post text before clicking edit and pasting it after.
Please ekskuse my Norglish and Swenglish typos.