Skip to main content

Deployment & Management

Discussion board where members learn more about Qlik Sense Installation, Deployment and Management.

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
pauljohansson
Creator III
Creator III

Qlik-Cli creating node

Hi,

I successfully create a node using Qlik-Cli. However, even if the node is created with the correct config I receive a error message:

Invoke-RestMethod : The remote server returned an error: (400) Bad Request.
At C:\Program Files\WindowsPowerShell\Modules\Qlik-Cli\1.21.1\functions\core.ps1:66 char:23
+ ... $result = Invoke-RestMethod @paramInvokeRestMethod @params
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : InvalidOperation: (System.Net.HttpWebRequest:HttpWebRequest) [Invoke-RestMethod], WebException
+ FullyQualifiedErrorId : WebCmdletWebResponseException,Microsoft.PowerShell.Commands.InvokeRestMethodCommand

pauljohansson_1-1656512615350.png

Qli-Command:

New-QlikNode -hostname testHostName -name devnode -nodePurpose Development -verbose

Any pointer? Thanks in advance,

br

Paul

 

Labels (2)
4 Replies
Eugene_Sleator
Support
Support

HI @pauljohansson  as the documentation states 

New-QlikNode [-hostname] <String> [-name <String>] [-nodePurpose <String>]

 

Does this make any difference 

New-QlikNode -hostname "testHostName" -name "devnode" -nodePurpose "Development"  

pauljohansson
Creator III
Creator III
Author

Hej @Eugene_Sleator 

Thanks for your reply.

It works the same way, the Node is created, but the same error message is thrown,

 

br

Paul

Eugene_Sleator
Support
Support

hi @pauljohansson  if it is still throwing the same error I would recommend posting the question here   directly with the developers where it is maintained 

pauljohansson
Creator III
Creator III
Author