Skip to main content
Announcements
See what Drew Clarke has to say about the Qlik Talend Cloud launch! READ THE BLOG
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
federicaromeo
Contributor II
Contributor II

SharePoint Connection on Qlik Web Connection

Hi,

I wanted to create a connection with SharePoint (Office) using Qlik Web Connectors but the system gives me this error:

federicaromeo_0-1646906150726.jpeg

I used my Qlik Token, maybe the system requires a SharePoint Token? 

Thanks in advance.

1 Solution

Accepted Solutions
Francisco_Fernandez

Hi @federicaromeo ,

 

I would start by upgrading the webconnector. That version is quite old (by web connectors standards) and we always strongly suggest using the latest available release.

Having said so, if after upgrading the issue persist I would suggest to clear cached data and delete setting.

 

Francisco_Fernandez_0-1647358957328.png
Please let me know if my suggestions helped you.

 

Best regards,

Francisco

 

View solution in original post

4 Replies
federicaromeo
Contributor II
Contributor II
Author

Hi @Francisco_Fernandez 

I have just posted the issue up here.

I'm admin in Qlik Web Connector and the version is: 

federicaromeo_0-1647332537119.png

I hope you could help me.

Best,

Federica

 

Francisco_Fernandez

Hi @federicaromeo ,

 

I would start by upgrading the webconnector. That version is quite old (by web connectors standards) and we always strongly suggest using the latest available release.

Having said so, if after upgrading the issue persist I would suggest to clear cached data and delete setting.

 

Francisco_Fernandez_0-1647358957328.png
Please let me know if my suggestions helped you.

 

Best regards,

Francisco

 

federicaromeo
Contributor II
Contributor II
Author

Hi @Francisco_Fernandez ,

I have solved the token issue.

Now I'm trying to complete the connection but when I put the web link on the URL's section the system gives me this info:

- on testing environment: 

federicaromeo_0-1648030741486.png

- on prod environment:

federicaromeo_1-1648030774099.png

Furthermore, I have just update my IP Adress, you can see that on the following stamp:

federicaromeo_2-1648030898219.png

 

Could you please help me on this topic?

Thanks in advance,

Federica

 

 

Narges
Contributor III
Contributor III

Hi Francisco,

My qlik web connector is version June 2022 and I have tried to delete my catch and settings as recommended, and it did not help. my web connector is running on http and sharepoint is https, can be relevant?

Why I get this error in bottom that I show allow pop up. I have done it but it didnt help at all. any suggestion?

Narges_0-1668762978999.png