Qlik Community

New to Qlik Community

Discussion board for questions on how to use Qlik Community and its features.

Announcements
This forum is for questions and information about how to use the Qlik Community.
Please do not post product related questions here.
Select the correct forum from: Qlik Product Forums
Digvijay_Singh
Honored Contributor III

Back Button giving error after posting reply

Hi,

I have habit of pressing back button after positing reply, but only in that specific scenario the browser back button doesn't work, every time I have to go back to root and again reach to the issue where I posted reply. I am using Google Chrome Version 44.0.2403.157

Pl let me know if I am doing something wrong. I will post the error image whenever I post my next response in community.

Thanks,

Digvijay

3 Replies
Digvijay_Singh
Honored Contributor III

Re: Back Button giving error after posting reply

I get this Chrome error page every time when I press back button after responding with some attachment in community. I realized it happens only when I respond with some attachment.

error.PNG

gautik92
Valued Contributor III

Re: Back Button giving error after posting reply

it is working fine for me if you want to see the question that you have posted jus click authored

Digvijay_Singh
Honored Contributor III

Re: Back Button giving error after posting reply

I mean whenever I post reply with some attachment, I am unable to find way to directly reach to the forum main page where I started. I want to directly go to QV forum page after posting reply.

Community Browser