Qlik Community

New to Qlik Sense

Discussion board where members can get started with Qlik Sense.

rodrigo_duran
New Contributor

After create data connection in data load editor, the connection not appear in data connection section, why? or Can I fix it?

After create data connection in data load editor, the connection not appear in data connection section, why? or Can I fix it?

4 Replies
ahaahaaha
Honored Contributor

Re: After create data connection in data load editor, the connection not appear in data connection section, why? or Can I fix it?

Hi,

Need more information. Perhaps you do something wrong.

rodrigo_duran
New Contributor

Re: After create data connection in data load editor, the connection not appear in data connection section, why? or Can I fix it?

this is the step that I follow.

1.- Open de app with data load editor

2.- Click create new connection button

3.- fill the information

4.- Click Create button

5.-  the connection was created, but the connection not appear as you see in the screenshot

6.-  if I try to add again I got the error message

That means my connection was created successfully but not appear

rittermd
Honored Contributor

Re: After create data connection in data load editor, the connection not appear in data connection section, why? or Can I fix it?

I would check in the QMC (if you are using Enterprise) to see who the owner is.  I would also check the security rules.  It sounds like the connection is there but you are being blocked from seeing it due to a rule or ownership.

rodrigo_duran
New Contributor

Re: After create data connection in data load editor, the connection not appear in data connection section, why? or Can I fix it?

There was no change in the system neither on the server or the security rules and there is no evidence on logs what could have caused this. some days ago we available to see all connections and unexpectedly not appear.

Community Browser