Qlik Community

New to Qlik Sense

Discussion board where members can get started with Qlik Sense.

Not applicable

Data Not Found On UI

Hello All,

I have data on the data load editor. When I click 'load data' it loads successfully. However, when I go to the UI, it cannot be found.

Does anyone know what need to be done to rectify this?

Best,

Alison

Tags (2)
1 Solution

Accepted Solutions
martinpohl
Valued Contributor II

Re: Data Not Found On UI

Hello!

You load your data with crosstable.

Then you load theses datas by resident.

The Name of the fields after crosstable and in resident statement are the same, so Qlik will concatenate them automatically.

So you drop your datas (and they are twice in your Project Budget table).

So add a

noconcatenate

in your script in line 17 before load

Regards

8 Replies
tomasz_tru
Valued Contributor

Re: Data Not Found On UI

Maybe there's not fulfilled condition somewhere and it loads 0 rows?

khan_fayez
New Contributor III

Re: Data Not Found On UI

Go to table viewer, your table shall be there. Only possible issue is that there is no data to load

beck110979
Valued Contributor III

Re: Data Not Found On UI

Hi Alison,

can you give a screenshot of your problem

Beck

rittermd
Honored Contributor

Re: Data Not Found On UI

Do you have no data or just some of it is missing?

Can you share the load screen so I can see what it is doing?

arvind_patil
Valued Contributor II

Re: Data Not Found On UI

Hi Alison,

Maybe there is drop table statement. Please check.

Thanks,

Arvind Patil

Not applicable

Re: Data Not Found On UI

Hi,

In response to everyone's questions:

There it is in the data load editor, 

Screenshot (48).png

But it doesn't show up.

Screenshot (47).png

martinpohl
Valued Contributor II

Re: Data Not Found On UI

Hello!

You load your data with crosstable.

Then you load theses datas by resident.

The Name of the fields after crosstable and in resident statement are the same, so Qlik will concatenate them automatically.

So you drop your datas (and they are twice in your Project Budget table).

So add a

noconcatenate

in your script in line 17 before load

Regards

Not applicable

Re: Data Not Found On UI

Hi Martin,

Brilliant, this makes the fields show up in the UI!

However, there's still an issue. Project Budget includes the months Oct, Nov, Dec, Jan, Feb and March. Whereas, the data in Payments, Income, Expenditure and Overhead only include Jan, Feb and March.

In the UI, the field March only displays Jan, Feb and March, why is that>?

Thank you,

Alisom