Qlik Community

New to Qlik Sense

Discussion board where members can get started with Qlik Sense.

hammermill21
Contributor II

Data connections not loading - Chrome

Hello,

As of yesterday, my data connections are not loading, I attached a picture of what I see. Anyone else having this issue?!

Thanks-

Message was edited by: Elizabeth Viso Added the Script

1 Solution

Accepted Solutions
hammermill21
Contributor II

Re: Data connections not loading - Chrome

Hi Mark,

Thank you but I had support fix the issue. There was a corrupted certificate.

6 Replies
rittermd
Honored Contributor

Re: Data connections not loading - Chrome

Is this desktop or Enterprise?

Make sure that all services are running.

If this is desktop you might want to reboot your computer and try again. 

Also, confirm you are connected to the locations where the data is. 

If none of that works can you show your actual script?

hammermill21
Contributor II

Re: Data connections not loading - Chrome

HI,

This is enterprise and everything seems to be running. I am connected to all the locations where the data is located.

It's not loading any of the data connections, you just want to see the script to any of the apps?

ogster1974
Honored Contributor II

Re: Data connections not loading - Chrome

If this is server edition login to the qmc and check your data connections are there. Doesn't look like there are any of your connections present in the screenshot.

Try scheduling a task reload and see if you get the same or a different error.

Have you recently upgraded?

rittermd
Honored Contributor

Re: Data connections not loading - Chrome

Do you not see any connections no matter what app you open?

Did anyone change any of the Rules in the QMC?

If you see the data connections in the QMC who is the owner?

rittermd
Honored Contributor

Re: Data connections not loading - Chrome

In your script I see that it is pointing to C:\Program Files\.....

How did you create this connection?  In the script editor or did you create in the data manager?

What are you connecting to?

Can you show your actual script you are running instead of the Log?

hammermill21
Contributor II

Re: Data connections not loading - Chrome

Hi Mark,

Thank you but I had support fix the issue. There was a corrupted certificate.