Qlik Community

New to Qlik Sense

Discussion board where members can get started with Qlik Sense.

Highlighted
zoltan_farkas
New Contributor III

Gauge chart doesn't work properly in the mashup on server

Hi all,

I have a problem with the Gauge chart while trying to upload it to the server. It works fine in desktop environment, even in the local mashup, but when I upload the app and the mashup to the server only the half of the chart appears. I attached 2 picture below this discussion gauge_server.png shows the Gauge chart on the server, as you can see only half of the chart is displayed. The other picture shows the right Gauge chart, how it should be displayed.

Any idea what could be the problem?

Thanks,

Zoli

Tags (4)
6 Replies
lakshmikandh
Valued Contributor II

Re: Gauge chart doesn't work properly in the mashup on server

Did you try with default color without gradient ? is it specific to that color ?

zoltan_farkas
New Contributor III

Re: Gauge chart doesn't work properly in the mashup on server

We managed to solve the issue on the server, it was just a bug I guess. We opened the properties on the server, just opened and closed it, didn't make any changes, now it works fine.

Thanks,

Zoli

rohitk1609
Valued Contributor II

Re: Gauge chart doesn't work properly in the mashup on server

Can you please tell me what exactly you mean to say " We opened the properties on the server" ?

sureshqv
Esteemed Contributor III

Re: Gauge chart doesn't work properly in the mashup on server

is it extension?  or inbuilt object?

zoltan_farkas
New Contributor III

Re: Gauge chart doesn't work properly in the mashup on server

Properties of the object. We wanted to set the parameters on the server, but it was the same we configured on the desktop environment. After we checked it, it worked fine but we didn't make any changes.


Zoli

zoltan_farkas
New Contributor III

Re: Gauge chart doesn't work properly in the mashup on server

It's the in-built Gauge chart.

Zoli

Community Browser