Qlik Community

New to Qlik Sense

Discussion board where members can get started with Qlik Sense.

mishraamit2485
Contributor

General scrip error, in QS but running well in QV

HI All,

i am facing a strange issue with qliksense, we have recently migrated to qliksense our script was running well in the QS env.

All of a sudden it started failing with......

The following error occurred:

Unknown Error

The error occurred here:

Concatenate

When i am running the same script in QV it is running well, but failing in QS...not sure what is happening.

I am using web version of QS for all this.

5 Replies
MVP
MVP

Re: General scrip error, in QS but running well in QV

If the concatenate is failing, I would check that the table to which it is being concatenated exists. Perhaps that table load is failing for some reason, and that causes the concatenate failure.

Logic will get you from a to b. Imagination will take you everywhere. - A Einstein
mishraamit2485
Contributor

Re: General scrip error, in QS but running well in QV

Yes that is fine, the way i am doing is like.

Table Name:

Sql

Select

A,B,C

from SomeView;

concatenate

Sql

Select A, B, D,E

from SomeView

concatenate

Sql

Select A, B, F,G

from SomeView


So actually it is failing on 2nd concatenate statement , first one is running well.

Luminary
Luminary

Re: General scrip error, in QS but running well in QV

Also try to reference the table you are concatenating to.

CONCATENATE (TableName) LOAD ...

sasiparupudi1
Honored Contributor III

Re: General scrip error, in QS but running well in QV

Try

Table Name:

Sql

Select A, B, D,E

from SomeView;

Concatenate

Sql

Select

A,B,C

from SomeView;

concatenate

Sql

Select A, B, F,G

from SomeView;

mishraamit2485
Contributor

Re: General scrip error, in QS but running well in QV

I got the issue, it is happening because of section access i recently introduced it, when i ma commenting section access part it is running well, nit sure why it is happening.

Community Browser