Qlik Community

New to Qlik Sense

Discussion board where members can get started with Qlik Sense.

guruprem
Contributor III

In Hub Opening an app is very slow

Hi Experts,

What are the reasons for slow loading of a page when we open the app in hub?

Here I am trying to see the network traffic but page is not loading at least from last 2 min.

Hub Slow Loading.PNG

5 Replies
erik_wetterberg
Honored Contributor

Re: In Hub Opening an app is very slow

Hi,

In most cases it's the loading of the app from disk that takes most of the time. Check if it's faster when you open a smaller app.

Hope this helps

Erik Wetterberg

Erik Wetterberg
https://extendingqlik.upper88.com/
guruprem
Contributor III

Re: In Hub Opening an app is very slow

When I opened an app without data, Page took 14 seconds (I feel still it is high). I wish to know what are the impacting factors slow we will keep them in checkHub Slow Loading_with no data.PNG

Not applicable

Re: In Hub Opening an app is very slow

I'm experiencing the same issue. We are working on Sense 3.2 enterprise edition on Windows 2014 server. When monitoring the server resources there is almost no activity. 10% memory usage and 2% cpu.

please keep us informed.

anandathome
Contributor

Re: In Hub Opening an app is very slow

Has any got any update on this issue?

I am facing the same issue.

- There is no increase in data or number of apps on server

- Was working fine till last week.

- It is now taking almost 2 min to load app of 5 MB size.

rittermd
Honored Contributor

Re: In Hub Opening an app is very slow

I would check the Operations Monitor App to see if you can pinpoint any issues there.

Community Browser