Qlik Community

New to Qlik Sense

Discussion board where members can get started with Qlik Sense.

Announcements
Qlik® Product Spotlight: Discover what’s possible. Get more from our products.
See for yourself. Register today.
Not applicable

Issue

After authentication my Qliksense shows a blank screen or a 500 internal server error. I have recently updated to Qliksense 3.0.1. I do not understand the issue here.

I am attaching my proxy logs.

Thanks

8 Replies
millan123
Not applicable

Re: Issue

Hi

Is that your Qlik repository Database is running??

1.Then please restart the Engine services

2.Reeboot the physical server

3. reinstall the Qliksense..

millan123
Not applicable

Re: Issue

Please Ensure that you are logged in to the machine with an Admin equivalent ID that has local admin rights. Then please restart the services

Not applicable

Re: Issue

I have tried doing all above.. Still the problem persists. When I login into the server taking a remote desktop and try using Qlik sense- it works. However when I try to open the link on my browser, it doesn't open - just a blank screen..

Thanks

millan123
Not applicable

Re: Issue

in desktop are you using localhost link?? if yes please use your hyper link which is ur using in your desktop??

chooco_co
Not applicable

Re: Issue

Hi Akshay

Are you using your name server/ ip address to access qlik sense server from your desktop?

if you're using name server, please check is your name server already listed at host on your desktop and if you're using ip address, please check ip address on your server already listed on whitelist at virtual proxy.

Hope this help.

Regards,

shraddha_g
Not applicable

Re: Issue

Whitelist the Qliksense Server IP Address and Domain Name in Virtual Proxy Setting , then try

WhitlistHost.png

Regards,

Shraddha

Not applicable

Re: Issue

Hi Marco

The IP address is already whitelisted in Virtual Proxy

Thanks

Not applicable

Re: Issue

Hi Marco

The IP address is already whitelisted in Virtual Proxy

Thanks