Qlik Community

New to Qlik Sense

Discussion board where members can get started with Qlik Sense.

Announcements
Announcing the newest addition to the Qlik Community, Qlik Gallery! Learn More
bertrand01
New Contributor II

June 2019 display bug

I have installed June 2019 QlikSense version.

I have a strange bug that displays some strange characters especially in the "edit" mode for all the different objects you can select.

On the top, the characters to change tabs are not "<<" and ">>" as you can see in the attached files. It's strange as a minority of applications are ok, and when I open a tab, I see "<<" and ">>" during 1 or 2 seconds and then I have these strange characters ?

Also when you a user want to unselect something in a filter pane, there's a "%" inside the red sign, no "fx" to enter a formula, etc..

Had to go back to the february version. 

Anybody experienced that ?

 

Had to go back to previous version (the february one).

Labels (3)
2 Replies
Highlighted
Support
Support

Re: June 2019 display bug

hello,

Please refer these two docs,

https://support.qlik.com/articles/000046490

https://support.qlik.com/articles/000016120

 

Regards,

Akshesh

bertrand01
New Contributor II

Re: June 2019 display bug

Hi Akshesh,



Thanks for your reply and your help.

We were already in February version without this problem.

I can't manage to see all the users and check their Edge version.

It seems I can't even manage these parameters on my own computer as the rights are very limited in my company.

So I will just stay with the February version.