Qlik Community

Ask a Question

New to Qlik Sense

If you’re new to Qlik Sense, start with this Discussion Board and get up-to-speed quickly.

Announcements
Support Cases coming to Qlik Community Oct. 4! Start chats, open cases, explore resources: READ DETAILS
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
bertrand01
Contributor III
Contributor III

June 2019 display bug

I have installed June 2019 QlikSense version.

I have a strange bug that displays some strange characters especially in the "edit" mode for all the different objects you can select.

On the top, the characters to change tabs are not "<<" and ">>" as you can see in the attached files. It's strange as a minority of applications are ok, and when I open a tab, I see "<<" and ">>" during 1 or 2 seconds and then I have these strange characters ?

Also when you a user want to unselect something in a filter pane, there's a "%" inside the red sign, no "fx" to enter a formula, etc..

Had to go back to the february version. 

Anybody experienced that ?

 

Had to go back to previous version (the february one).

Labels (3)
2 Replies
Akshesh_Patel
Support
Support

hello,

Please refer these two docs,

https://support.qlik.com/articles/000046490

https://support.qlik.com/articles/000016120

 

Regards,

Akshesh

bertrand01
Contributor III
Contributor III
Author

Hi Akshesh,



Thanks for your reply and your help.

We were already in February version without this problem.

I can't manage to see all the users and check their Edge version.

It seems I can't even manage these parameters on my own computer as the rights are very limited in my company.

So I will just stay with the February version.