Qlik Community

New to Qlik Sense

Discussion board where members can get started with Qlik Sense.

Announcements
Attend QlikWorld 2020 and hear keynote speaker, Malcolm Gladwell. Register by February 29th to save $200. Learn More
mendoncart
New Contributor III

Lib connection missing :/

Hi everybody!

I've made a document on qliksense desktop on my computer, but when I try to reload it in another computer I got this error below:

erro qs.jpg

I don't know what is or where these Geo Tables files are located.

I imagine if I copy this files to the other station, it will work fine, but how do I locate this?

Any suggestions?

1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
mendoncart
New Contributor III

Re: Lib connection missing :/

Hi, Rob.

Your answers led me to a solution, thank you!

I had broken the script that auto data manager generates, to make modifications.

Since this invisible connection is made automatically, I figure that this could be the problem.

So I remove the geo points from the table and add them again using the table manager, and with a few adjustments later, it is working again!

Thanks to all of you that have contributed to me!

View solution in original post

6 Replies
Highlighted
mounachandra1
Contributor

Re: Lib connection missing :/

Hi Ruytter,

Did you create the folder connection.

Highlighted
mounachandra1
Contributor

Re: Lib connection missing :/

Check for the semicolon after the from condition

Highlighted
MVP & Luminary
MVP & Luminary

Re: Lib connection missing :/

Does that other machine have the same version of QS installed?  __GEO_TABLES is an invisible connection that points to

C:\Users\userid\AppData\Local\Programs\Qlik\Sense\DataPrepService\src\geo

-Rob

Highlighted
mendoncart
New Contributor III

Re: Lib connection missing :/

I've found the files on the path you gave, but even copying them to the other machine doesn't work.

I saw my machine wasn't updated, so I update it to the last version.

Now, even tough the same problem remains, the update screwed my document formulas, and now I'm having to change a lot of expressions for them to work with the new QlikSense version. This has never happened to me.

Any suggestion on both problems?

Thanks

Highlighted
MVP & Luminary
MVP & Luminary

Re: Lib connection missing :/

I don't know the mechanism of those implied/invisible connections. I assume they are available as part of the QS version.  Perhaps check with support, or perhaps someone can shed some light on where they are defined?

-Rob

Highlighted
mendoncart
New Contributor III

Re: Lib connection missing :/

Hi, Rob.

Your answers led me to a solution, thank you!

I had broken the script that auto data manager generates, to make modifications.

Since this invisible connection is made automatically, I figure that this could be the problem.

So I remove the geo points from the table and add them again using the table manager, and with a few adjustments later, it is working again!

Thanks to all of you that have contributed to me!

View solution in original post