Qlik Community

Ask a Question

New to Qlik Sense

If you’re new to Qlik Sense, start with this Discussion Board and get up-to-speed quickly.

Announcements
Live Chat, June 29th 10AM ET. Bring your Qik Sense Enterprise, Client Managed questions! REGISTER
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
sorrakis01
Specialist
Specialist

License Monitor and Operations Reload Error

Hi,

I can't reload the apps License Monitor and Operations Monitor. The end's log say:

      2016-09-29 10:52:46 0461

      2016-09-29 10:52:46 0461 CALL qrs_userAccess

      2016-09-29 10:52:46 0462

      2016-09-29 10:52:46 0482 *** CONNECT TO ***

      2016-09-29 10:53:16      Error: QlikView Connector is not responding.

      2016-09-29 10:53:16      QlikView Connector is not responding.

      2016-09-29 10:53:16      Execution Failed

      2016-09-29 10:53:16      Execution finished.

The logs folder is in the PathName

Capture.PNG

And path: C:\ProgramData\Qlik\Sense\Repository\Archived Logs\User_server\

have all folders and logs:

Script

Printing

AppMigration

Proxy

Repository

Engine

Scheduler

Anyone have any idea?

Thanks

1 Solution

Accepted Solutions
sorrakis01
Specialist
Specialist
Author

Hi,

Finally support team resolves my problem.

My servers doesn't have Internet Access and  Basically what we did was to disable the check from all custom connectors. And also changed the authentication type in the central virtual proxy from Form to Windows


Thanks

View solution in original post

17 Replies
millan123
Creator II
Creator II

Hi,

Are you loading that in Qmc or Data load Editor ?? Please load in Qmc only.

Thanks,

Clark

sorrakis01
Specialist
Specialist
Author

Hi Clark,

Thx for answer, I'm Reloading in QMC

Thx

Levi_Turner
Employee
Employee

Does your server have internet access?

sorrakis01
Specialist
Specialist
Author

Hi Levi,

I don't have internet access in the server.

It's necessary?

Thx

El 29/9/2016 6:54 p. m., "Levi Turner" <qcwebmaster@qlikview.com> escribió:

Levi_Turner
Employee
Employee

No, it shouldn't be necessary. But please do create a case in our portal so that we can do some deeper dive into the issue.

Edit: nevermind, looks like you already have one (00898473)

sorrakis01
Specialist
Specialist
Author

Yes Levi,

I open a case, but firstly I asked to the community.

Thx again

jaisoni_trp
Creator II
Creator II

I am also having the same issue. We are on 3.0.1 version. Archive Log and server log folder are configured correctly to share location. Do not have any customized port as well.

sorrakis01
Specialist
Specialist
Author

Hi,

Finally support team resolves my problem.

My servers doesn't have Internet Access and  Basically what we did was to disable the check from all custom connectors. And also changed the authentication type in the central virtual proxy from Form to Windows


Thanks

View solution in original post

jaisoni_trp
Creator II
Creator II

That's good to hear. Can you throw some light on "Disable the check from all custom connectors." Are we talking about changing configs files stored under C:\Program Files\Common Files\Qlik\Custom Data