Qlik Community

New to Qlik Sense

Discussion board where members can get started with Qlik Sense.

Highlighted
Not applicable

Qlik Playground - local install hanging

Hi, I've tried to download and run the AirBnB playground and when navigating to http://localhost:8000/ I'm just getting an authentication error.

2016-10-04_10-06-14.png

Both chrome and IE are just hanging saying that they're authenticating. In my cmd screen, all looks to be good.

2016-10-04_10-06-32.png

Am I missing something?

7 Replies
Partner
Partner

Re: Qlik Playground - local install hanging

Have the same problem... did you manage to solve it?

/T

Not applicable

Re: Qlik Playground - local install hanging

Unfortunately not, I would have thought that Qlik would have been all over this...

CJ

Employee
Employee

Re: Qlik Playground - local install hanging

Hi Chris - I have made the appropriate parties aware of your issue.

Please mark the appropriate replies as CORRECT / HELPFUL so our team and other members know that your question(s) has been answered to your satisfaction.

Regards,

Mike Tarallo

Qlik

Regards,
Mike Tarallo
Qlik
Employee
Employee

Re: Qlik Playground - local install hanging

Looking into this now...

Employee
Employee

Re: Qlik Playground - local install hanging

Strange, it works for me.  NOTHING comes up in console?  Capture.PNG

Employee
Employee

Re: Qlik Playground - local install hanging

Just to be sure....did you update the script.js file and do the npm install?  If you bring up the console in chrome do you get any errors?  It does look like an authentication thing.

awqvuserneo
Contributor

Re: Qlik Playground - local install hanging

Hi Chris,

I'm not sure if you're still experiencing issues, but if you do, can you check if within the your folder\resources\script.js, the var config={} has any content?.

Also, make sure in your internet browser you don't suppress any script nor have the ABE enabled (this one blocks mine).

Once I disabled it, and simply typed in localhost:8000, it auto-generate the ticket, and I can see the same page shown by Brian. Mine works fine in both FireFox & Chrome.

If it still doesn't work, can you also try logging in to the http://playground.qlik.com first and try again? (not sure if this helps), but please give it a shot.

Cheers,

Anton