Qlik Community

New to Qlik Sense

Discussion board where members can get started with Qlik Sense.

Announcements
QlikWorld 2020: Join us May 11 - 14, 2020 in Phoenix, AZ. Register early and save $400. Learn More
Highlighted
Partner
Partner

Qlik Sense Enterprise (Hub) : Client Authentication

Hi I'm trying to to use Qlik Sense Mobile app, but for that I need to get the authentication link from the hub.

But there is no 'client authentication' option in my QS enterprise hub. 

 

Here is the option from my previous QS server

2.PNG

 

while this is the hub for my QS enterprise server

1.PNG

 

May I know how to enable the 'client authentication' option.

 

Regards,

Hannan

1 Solution

Accepted Solutions
Partner
Partner

Re: Qlik Sense Enterprise (Hub) : Client Authentication

Hi Hannan,

I believe the link has to be set up initially before it will show in the dropdown.

Instructions of how to set it up can be found here:

https://help.qlik.com/en-US/sense/June2019/Subsystems/ManagementConsole/Content/Sense_QMC/configure-...

Thanks,

Simon

View solution in original post

6 Replies
Partner
Partner

Re: Qlik Sense Enterprise (Hub) : Client Authentication

Hi Hannan,

I believe the link has to be set up initially before it will show in the dropdown.

Instructions of how to set it up can be found here:

https://help.qlik.com/en-US/sense/June2019/Subsystems/ManagementConsole/Content/Sense_QMC/configure-...

Thanks,

Simon

View solution in original post

Partner
Partner

Re: Qlik Sense Enterprise (Hub) : Client Authentication

already follow the step, but the option is still not available.

Partner
Partner

Re: Qlik Sense Enterprise (Hub) : Client Authentication

Hi Simon,

 

Do I need to do other configuration other than the link you have provided? Because my colleague also tried it and we both don't have the option in our hub.

 

Thanks.

 

Regards,

Hannan

Partner
Partner

Re: Qlik Sense Enterprise (Hub) : Client Authentication

Hi Hannan,

If I remove the virtual proxy client authentication link setup, I also lose the link in the hub.

Adding it back in, I generate the link and then click apply. This restarts the proxy, and the hub link returns.

Are you missing out clicking the apply button as it wont appear until the proxy restarts.

Thanks,

Simon 

Partner
Partner

Re: Qlik Sense Enterprise (Hub) : Client Authentication

Hi Simon,

 

Yes! I forgot to hit the apply button. It works! 

 

Thanks a lot.

 

Regards,

Hannan

Partner
Partner

Re: Qlik Sense Enterprise (Hub) : Client Authentication

Happy to help 🙂