Qlik Community

Ask a Question

New to Qlik Sense

If you’re new to Qlik Sense, start with this Discussion Board and get up-to-speed quickly.

Announcements
Our next Qlik Insider session will cover new key capabilities. Join us August 11th REGISTER TODAY
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
geminihzh
Specialist
Specialist

fail to open the dev-hub page when click in "Dev Hub" button in sense

Hi, all,

I start to have problem when try to click on the "Dev Hub" button in Qliksense desktop.

It will open my chrome browser with the correct url, but the page did not display the "Dev Hub" correctly.

When I type the same url "http://localhost:4848/dev-hub/" in a newly opened chrome, then it works.

Thought it is not a big issue, but the problem exist for some time, but I can not tell from when.

It seems the browser did not connect when using the "Dev Hub" button, but I do not know how can I fix it.


Any one knows what can be the problem?


Thanks very much


Zhihong

4 Replies
andrespa
Specialist
Specialist

Hi, which version of QS desktop are you using?

chooco_co
Partner
Partner

Hi,

What browser that you use? You can check from other browser see if there's error or not.

Regards,

Marco

geminihzh
Specialist
Specialist
Author

Hi,

The QS version started to have this issue is 2.2.3, but all is good at beginning when I developed the dash, just from a point of time, the problem started. As I find the work around as mentioned, so did not pay any attention to it. I update the QS to 3.0.3 this week, and the problem still exist.

Zhihong

geminihzh
Specialist
Specialist
Author

Hi, all,

Just a update on this. The problem exists at least to 3.0.3, and it is auto-fixed after update to the version 3.1.4.

Zhihong