Qlik Community

New to QlikView

Discussion board where members can get started with QlikView.

Highlighted
sibin_jacob
Contributor III

Qlikview Lost Connection - Very Urgent

Hi Team,

When I am trying to open the application from QlikView Accesspoint, it is repeatedly showing 'Lost connection to server'. and trying to connect with server. It is keep on coming.

What can I do to solve this issue?

we are using clustered server and IIS.

It is very urgent. I am requesting your help ASAP.

Thanks,

Sibin Jacob. C

7 Replies

Re: Qlikview Lost Connection - Very Urgent

Hi,

Make sure  you are not using same Id to login from different locations.

Usually this error comes when you login with the same account from two different PCs or locations.

Regards

ASHFAQ

sibin_jacob
Contributor III

Re: Qlikview Lost Connection - Very Urgent

Hi Ashfaq,

we are not using the same ID to login from different locations.

We have two webservers (IIS). Both the IIS are bind with this link ‘qbi-staging.test.com’. I am trying to open the application using this link ‘https://qbi-staging.test.com’, it is showing ‘Lost connection to server, reconnecting’. But after sometime it is loading the application. Then when I select some values this message keep on coming.


sometimes Accesspoint is showing " Service Temporarily Unavailable,

sorry! The server is currently unable to handle the request due to temporary overloading or maintance of the server ". but sometimes it is loading properly.

Please let me know in case of any additional details.

Thanks,

Sibin Jacob. C

Partner
Partner

Re: Qlikview Lost Connection - Very Urgent

Hi, lost connection always? or it is new?

happend with all of the documents?

it is a new error or always happend? do you update or change some configuration?

sibin_jacob
Contributor III

Re: Qlikview Lost Connection - Very Urgent

Hi Fernando,

Below are my reply on your questions.

lost connection always? or it is new?

We recently configured this server and getting this error always.


happend with all of the documents?

Yes, it is showing for all the documents.


it is a new error or always happend? do you update or change some configuration?

We recently configured/added this server.

We completed the server configuration in Dev and QA. It is working fine in Dev and QA.

Then we started with Staging and production.

Both the environments having 2 web servers and both the servers having this issue also.


Thanks for your reply. Please let me know in case of any additional details.


Regards,

Sibin Jacob. C


rustyfishbones
Honored Contributor II

Re: Qlikview Lost Connection - Very Urgent

Is the Qlikview Server on a different Windows Server.

When you Configured the  Qlikview Server did you do a restart of the Windows Server?

Check that all processes are running in services "C:\Windows\System32" services file

2014-10-21_1507.png

sibin_jacob
Contributor III

Re: Qlikview Lost Connection - Very Urgent

Hi Allan,

We are using clustered Qlikview servers and having 2 web servers (IIS). All are in different machines.

Yes, We restarted all the machines.

Yes, all the Qlikview processes are running fine.

Thanks,

Sibin Jacob. C

Re: Qlikview Lost Connection - Very Urgent

Hi,

I'm not sure about clustered environment.

may be Bill Britt will help you here.

Check if this helps

http://community.qlik.com/thread/68149

Regards

ASHFAQ