Qlik Community

New to QlikView

Discussion board where members can get started with QlikView.

Partner
Partner

Section acces

Hi people

I have a stranger situation here:

i use section acces and section application, i create and test for the desktop using different user and work great! all the data reduction is working exactly i desing in the section acces.

when i have to pass and put in the server, when i try to acces i see this error msg(attached an image)

i try to acces using the same user in the desktop and i can not acces with anyone, what could be?

i reload the document first localy and then i reload in the server but the result was the same

thank you a lot, i appreciete all the help you could give me

Fernando

Tags (2)
1 Solution

Accepted Solutions
Partner
Partner

Re: Section acces

People, i find the solution, the problem was that i have check the "strict exclusion" in the document properties

uncheck this and works ok in the acces point

Thank you a lot!

Fernando

8 Replies
johncaqc
Valued Contributor

Re: Section acces

I'm not certain, but my first thought is you need to fully qualify the username in the Section Access script...such as

domain\username

rather than just

username

--john

Not applicable

Re: Section acces

Hi,

Just Click on your aplication and get this message? or access point ask you User and Password? Can you share the table that you are using to load in Section Access?

Best regards.

Partner
Partner

Re: Section acces

John, i put the domain/user in the secction acces, for this in the desktop its work ok and do the reduction rights

johncaqc
Valued Contributor

Re: Section acces

Excellent. I haven't used SA, but have studied it some. Glad my suggestion helped.

--john

Partner
Partner

Re: Section acces

John, sorry i want to say that i put it before and works ok in the desktop but not in the web service,

Highlighted
johncaqc
Valued Contributor

Re: Section acces

Hahaha...my bad then. And, I actually woke up today with this on my mind. SA doesn't care about domains and stuff...just what's in the script. I've had weird behavior due to different versions of desktop and servers. In your case, are they the same?

pradeepreddy
Valued Contributor II

Re: Section acces

I got the same error message, but in different scenario... I remember a little bit like below

For a normal application by mistakenly I have enabled the option 'Initial Data Reduction', and tried to open the doc from Access Point.

Regards,

Pradeep

Partner
Partner

Re: Section acces

People, i find the solution, the problem was that i have check the "strict exclusion" in the document properties

uncheck this and works ok in the acces point

Thank you a lot!

Fernando