Qlik Community

New to QlikView

Discussion board where members can get started with QlikView.

Highlighted
qlikmeplease
Contributor III

Webview Hyperlink not Working

Hi,

I have designed a button that exports an Object from Qlikview to a File location and another that opens a URL.

I have stored the files on the server location and changed all URL's to match.  When I run the QVW from my Desktop, it communicates correctly to the server without any delay.  So the Links are correct.  However, when I try do the same on Webview , it does not work.

I have enabled macros on the server as seen below.  Is there anything else I need to do?  The macro is on all system access as well.

Capture.JPG

Is there something I am missing here?

Thanks in Advance !

3 Replies
MVP & Luminary
MVP & Luminary

Re: Webview Hyperlink not Working

Within an AJAX client most of the macros won't work but if you switched to the IE plugin it should work like in the desktop client.

- Marcus

qlikmeplease
Contributor III

Re: Webview Hyperlink not Working

Is it possible to change it?  and where ?

MVP & Luminary
MVP & Luminary

Re: Webview Hyperlink not Working

You need to enable the IE plugin as access method and to install it on your local machine and on the user machines - you could make it available per the download-link - and then you could choose the IE plugin as client by opening an application (if you have set it as your default client by just clicking on the app otherwise you clicked on the small link "show details" by the app to get a list of the available clients).

- Marcus