Qlik Community

Qlik Brasil

Group community for Brazil users. discussion only in Portuguese.

Highlighted
guitartrova
Contributor III

Recovered lines : 0

I have problem when try load data show me message "Recovered lines : 0" . Sometines if load the data, others will not.


Does anyone know why? Used Qlik Sense Desktop.

Tags (1)
1 Solution

Accepted Solutions
guitartrova
Contributor III

Re: Recovered lines : 0

I already solved it, stop using the subquery and upload data for the last 4 months. Then take the average of the last 3 months in a function vs the current consumption.


The avg last 3 months:


SUM({$<[FECHA_PROCESO.autoCalendar.Date]=

{'>=$(=AddMonths(Today(),-4))<=$(=AddMonths(Today(),-1))'}>}CSMO_ACTUAL/3)

Current month

SUM({<[FECHA_PROCESO.autoCalendar.Year]={'$(vMaxYear)'},

[FECHA_PROCESO.autoCalendar.Month]={'$(vMaxMonth)'},[FECHA_PROCESO.autoCalendar.Day]={'<=$(vMaxDay)'},

FECHA_PROCESO=,[FECHA_PROCESO.autoCalendar.YearMonth]=>}CSMO_ACTUAL)

Thanks for the help

17 Replies
YoussefBelloum
Esteemed Contributor

Re: Recovered lines : 0

Hi,

I recommend you add more details here, like the script you're using, screen shot from the error message..etc

guitartrova
Contributor III

Re: Recovered lines : 0

It shows me the following message

Help me please.

2018-07-23 10_08_44-Qlik Sense Desktop.png

thiago_justen
Valued Contributor III

Re: Recovered lines : 0

Mario,

It seems like your query doesn't match anything. It will be good if you could take a scrrenshot of VENTA_GC's script and share it with us. Maybe its result is 0 because of some filter made in its script.

Cheers

Thiago Justen Teixeira Gonçalves
WhatsApp: 24 98152-1675
Skype: justen.thiago
guitartrova
Contributor III

Re: Recovered lines : 0

The funny thing is that when I do the extraction of the data in toad, if there is data even when I showed them in qlik.

I think weird

thiago_justen
Valued Contributor III

Re: Recovered lines : 0

Share with us this piece of script that I've mentioned above.

Thiago Justen Teixeira Gonçalves
WhatsApp: 24 98152-1675
Skype: justen.thiago
balabhaskarqlik
Honored Contributor

Re: Recovered lines : 0

Check the data availability of the first table in Data source, tweak the SQL script.

May be, if you're applying any calculations in SQL script, check that did you specified Group by Clause or not at the end.

guitartrova
Contributor III

Re: Recovered lines : 0

Hi!

Actually I am calculating the average of the sales of the last 3 months of the current month and then I compare it with the actual sale


Maybe that calculation is affecting me the data load.

balabhaskarqlik
Honored Contributor

Re: Recovered lines : 0

Can you post the, Specific script, using for this table?

guitartrova
Contributor III

Re: Recovered lines : 0

This is:

[VENTA_GC_2018]:

LOAD

[COD_UNICOM],

[CICLO],

[NIS_RAD],

[NOMBRE_CLIENTE],

[CSMO_ANT],

[CSMO_ACTUAL],

[DESC_TAR];

SELECT b.cod_unicom,b.ciclo,b.nis_rad,c.nom_cli || ' ' || c.ape1_cli|| ' ' || c.ape2_cli AS NOMBRE_CLIENTE,

//--SubQuery Csmo_antes--

    avg(NVL((Select round(sum(hf.csmo_kwh)/3) as csmo

    FROM bi_billing hf

    WHERE hf.nis_rad = b.nis_rad

    and to_char(hf.fecha_proceso,'YYYYMM')  between TO_CHAR(add_months(b.fecha_proceso,-4),'YYYYMM')

    and TO_CHAR(add_months(b.fecha_proceso,-2),'YYYYMM') ),0)) csmo_ant,sum(b.csmo_kwh) Csmo_actual,t.desc_tar

from bi_billing b, bi_tarifas t, BI.MVSUMCLIENTES c

where b.CO_CONCEPTO IN ('CC221','CC250','CC270','CC280','CC320','CC321')

AND B.NIS_RAD = C.NIS_RAD

AND b.TIP_REC IN ('TR010','TR014')

AND b.cod_tar = t.cod_tar

//AND b.cod_unicom = 4111

AND T.DEMANDA IN ('GRANDES','MEDIANAS')

//AND ROWNUM <10

//AND B.nis_Rad in(3105136)

AND b.fecha_proceso >=  To_date('20180701','YYYYMMDD') and b.fecha_proceso <= To_date('20180723','YYYYMMDD')

group by b.cod_unicom,b.ciclo, b.nis_rad,b.nis_rad,t.desc_tar,c.nom_cli,c.ape1_cli,c.ape2_cli;