Qlik Community

Qlik GeoAnalytics Discussions

Discussion Board for collaboration regarding Qlik GeoAnalytics.

mphekin12
Valued Contributor

Maps Not Working

Does anyone know why I might be getting the following area layer errors:

Capture.PNG

My maps were working a few weeks ago and I haven't touched them since.  I go to give a demo today and everything is broke.  Any information or insight would be greatly appreciated!

1 Solution

Accepted Solutions
mphekin12
Valued Contributor

Re: Maps Not Working

All,

I figured out the issue.  I had to remove the highlighted code from the 'Location ID':

Capture.PNG

I'm still trying to figure out why this worked for weeks then just suddenly stopped working.  If anyone has an explanation why please let me know.

Thank you!

4 Replies
mphekin12
Valued Contributor

Re: Maps Not Working

All,

I figured out the issue.  I had to remove the highlighted code from the 'Location ID':

Capture.PNG

I'm still trying to figure out why this worked for weeks then just suddenly stopped working.  If anyone has an explanation why please let me know.

Thank you!

pamelabremer
New Contributor III

Re: Maps Not Working

Hi Mike,

If you recently upgraded, that's likely why it quit working. Having the country qualifier appear twice in the name and still work was likely a "bug" that got fixed, I imagine.

Best regards,

Pam

mphekin12
Valued Contributor

Re: Maps Not Working

Thank you for the information Pam!  The strange thing is we haven't upgraded.

pamelabremer
New Contributor III

Re: Maps Not Working

Perhaps the geo lookup service itself was upgraded/changed? Something must have changed, it could not have been only the "demo-effect", although I know from experience that it can occassionally be very strong :-)

Community Browser