Qlik Community

Qlik NPrinting Discussions

Discussion Board for collaboration on Qlik NPrinting.

grayfox3000
New Contributor

Publishing Task Not Running with QVP Connection

Hello,

We've been having problems with stale data being distributed in our NPrinting reports through a Local Connection. We're trying now to correct the issue with a QVP connection. You can see below that the connection verifies successfully and the cache status is Generated.

2017-10-18_1506_001.png

2017-10-18_1505.png

However, when it comes to running the report with the Publish Task the report either doesn't generate or takes hours before it arrives in an email, which is hardly ideal.

Any ideas/recommendations to fix the problem?

Thanks

1 Reply
Lech_Miszkiewicz
Honored Contributor III

Re: Publishing Task Not Running with QVP Connection

Hi,

I noticed similar behaviour that QVP connection seems to be working slower in terms of report generation time, however it is more stable connection in terms of resource management and server stability.

My example is a small report which usually takes about 3-4 min to run on LOCAL connection, but it takes 10-20 min to run on QVP.

I know Qlik is working on speed improvement, but i am not sure how far did they go. Obviously a lot depends on your connectivity between NP server and QV server and how busy QV server is.

Do you struggle with resources on QV server?

How big is a report and how big is an app used as a source for connection?

Is it dedicated app meeting all restrictions? (no always one selected value, no triggers, no alternate states...?)

regards

Lech

cheers Lech
When applicable please mark the correct/appropriate replies as "solution" (you can mark up to 3 "solutions". This will help community members and Qlik Employees know which discussions have already been addressed and have a possible known solution.
Please LIKE threads if the provided solution is helpful to the problem, but does not necessarily solve the indicated problem.
Community Browser