Qlik Community

Qlik NPrinting Discussions

Discussion Board for collaboration on Qlik NPrinting.

Announcements
IMPORTANT: Upcoming LEF Database Maintenance, Oct. 3rd - SEE DETAILS
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Partner
Partner

Sync user from Active Directory to Qlik NPrinting

Hi All,

anyway to sync user from active directory to Qlik NPrinting?

how to do it step by step?

Thanks

Marco

15 Replies
Highlighted
Employee
Employee

Hi,

You have to check the necessary check boxes. For example you have not checked "Create users if not present". Without it users are not created.

Best Regards,

Ruggero

---------------------------------------------

When applicable please mark the appropriate replies as CORRECT https://community.qlik.com/docs/DOC-14806. This will help community members and Qlik Employees know which discussions have already been addressed and have a possible known solution. Please mark threads as HELPFUL if the provided solution is helpful to the problem, but does not necessarily solve the indicated problem. You can mark multiple threads as HELPFUL if you feel additional info is useful to others.



Best Regards,
Ruggero
---------------------------------------------
When applicable please mark the appropriate replies as CORRECT. This will help community members and Qlik Employees know which discussions have already been addressed and have a possible known solution. Please mark threads with a LIKE if the provided solution is helpful to the problem, but does not necessarily solve the indicated problem. You can mark multiple threads with LIKEs if you feel additional info is useful to others.

View solution in original post

Highlighted
Partner
Partner

Hi Ruggero,

yes, you right.

thank you

Highlighted
Contributor II
Contributor II

Hello Ruggero/Marco,

I am also trying similar way to import users and groups in qlik nprinting september 2018 but getting below entries in log.

Importing filters and recipients for task with id bade1034-3b6f-4436-8514-176c6400c2af.

Importing data from source 1

Importing recipients and groups from ldap server LDAP://LDAPSERVERNAME

Data correctly retrieved from import sources

created filters: 0; updated filters: 0; deleted filters: 0

created groups: 0; updated groups: 0; deleted groups: 0

created users: 0; updated users: 0; deleted users: 0

Import completed succesfully.

I am not sure what is wrong with my configuration. Below is my configuration screenshot.

Image1.PNG

Image2.PNG

Highlighted
Employee
Employee

Hi,

This is a completely different question than the original one of this post. Please open a new community conversation for different question. Thank.

Best Regards,

Ruggero

---------------------------------------------

When applicable please mark the appropriate replies as CORRECT https://community.qlik.com/docs/DOC-14806. This will help community members and Qlik Employees know which discussions have already been addressed and have a possible known solution. Please mark threads as HELPFUL if the provided solution is helpful to the problem, but does not necessarily solve the indicated problem. You can mark multiple threads as HELPFUL if you feel additional info is useful to others.



Best Regards,
Ruggero
---------------------------------------------
When applicable please mark the appropriate replies as CORRECT. This will help community members and Qlik Employees know which discussions have already been addressed and have a possible known solution. Please mark threads with a LIKE if the provided solution is helpful to the problem, but does not necessarily solve the indicated problem. You can mark multiple threads with LIKEs if you feel additional info is useful to others.
Highlighted
Contributor II
Contributor II

Hi Ruggero,

Sure.

Thanks

Highlighted
Contributor III
Contributor III

thanks you Ruggero.  This example solved my issue.  I needed to change the "Entry Attribute" for User Identification from the default value "inetOrgPerson" to "user".  Combine this change with the full Connection Path from my network admin and presto; users were imported!!