Qlik Community

Qlik Sense App Development

Discussion board where members can learn more about Qlik Sense App Development and Usage.

Highlighted
dafnis14
Contributor III

Image link doesn't work for the user

Hi,

I'm using the straight table with links extension on a server.

http://branch.qlik.com/?&_ga=2.231659037.349664192.1533366377-129365709.1523360165#!/project/567836f...

When the app is opened on the server, images are displayed in the table, and when clicking on a image it opens the webpage as expected.

But the user doesn't see the images. When clicking on an image he gets the following error: This site can't be reached.

I would appreciate  very much some help on how to resolve it.

Thanks!

Image Link.png

6 Replies
sarvesh
Contributor III

Re: Image link doesn't work for the user

Hi Dafnis,

Images in Qlik Sense need to be loaded into the content library first then can be accessed via objects that allow the setting of an image i.e text object.

If you want more objects that support the use of images then QLik branch contains a number of examples.   I used kf cards and country flags to list countries that met a measure condition.

dafnis14
Contributor III

Re: Image link doesn't work for the user

Hi Sarvesh,

The images were loaded to the content library via the QMC, and access rights were allocated too.

As I wrote, you can see the images when the app is opened on the server.

But not from remote (as a user).

The specific extension was selected because the user wants to see a table with additional details about the item..

Sort of a catalog.

Thanks 🙂

balabhaskarqlik
Honored Contributor

Re: Image link doesn't work for the user

sarvesh
Contributor III

Re: Image link doesn't work for the user

Please check the browsers settings as well as system configrution once.

arvind1494
Valued Contributor

Re: Image link doesn't work for the user

It is the proxy service error

please check your proxy configuration

balabhaskarqlik
Honored Contributor

Re: Image link doesn't work for the user

Did you resolved the issue, post it to help others.