Qlik Community

Qlik Sense Cloud Discussions

oen
New Contributor II

PivotTable not showing values - export confirms data is there

Hi all

Issue appears now since a few hours:

- Pivot table is simply showing blank fields - when exporting I see there is value there

- This is new - since my reload

- Background color expression or Text color expression is not set

- Reload of page / deleting cookies - is not helping

- Browser: Version 61.0.3132.0 (Official Build) canary (64-bit)


Any suggestion?


EDIT: Documents Screenshot and XLS export are attached...


8a3cc21ce58146e4a4da8bff266cfc15.png

Tags (1)
5 Replies
oen
New Contributor II

Re: PivotTable not showing values - export confirms data is there

Okay - 2x re-load helped... now the values are there again...

*solved*

Highlighted
leonard_rocha_a
New Contributor II

Re: PivotTable not showing values - export confirms data is there

Hi Omar.

The same issue has been reported by an user in my environment.

The pivot table does not show all the values but if we hover over the value is displayed. (March = 22)

issue.png

Have you faced this issue again?

r_koerner
New Contributor

Re: PivotTable not showing values - export confirms data is there

Hi,

I'm having the same issue, sometimes a reload works, sometimes it doesn't. Any updates from your side?

Thanks

Robert

oen
New Contributor II

Re: PivotTable not showing values - export confirms data is there

Hi Robert, I just did reload the data 2 times... this helped.

ndl-kiwi
New Contributor II

Re: PivotTable not showing values - export confirms data is there

I have exactly same issue- reload doens't work. The minute I expand a Column, almost all data disappers, but when I hoover with mouse I can see value.

Qlik must find a solution to this issue that has been existing only for the past week...

EDIT: I have now tried to open from FireFox instead of Chrome, and everything works fine now. So this must be something in relation to the Google Chrome and QlikCloud?

Community Browser