Qlik Community

Qlik Sense Deployment & Management

Discussion board where members learn more about Qlik Sense Installation, Deployment and Management.

zied_ahmed1
Contributor III

Https problem when I enter to the Hub

Hello,

I want to access to my applications via chrome navigator but i have this problem :

paint.png

I tried to select HTTP in the proxy but the problem still exist

Regards

1 Solution

Accepted Solutions
zied_ahmed1
Contributor III

Re: Https problem when I enter to the Hub

The solution is :

1-In the QMC enter to Proxies and choose edit

2-Allow HTTP

3-Change the Authentication listen port HTTP to 8080 and Apply...(the default one 4248)

4-Try to access with http

5-If it doesn't work you need to restart services of qlik sense

Regards

5 Replies
Employee
Employee

Re: Https problem when I enter to the Hub

Clear the browser cash (o have a go with an anonymous session) and point to the http:// ....

zied_ahmed1
Contributor III

Re: Https problem when I enter to the Hub

I used a private navigation with chrome and i used the http:// and the result was :

error_server.PNG

Employee
Employee

Re: Https problem when I enter to the Hub

Restart all services and make sure you point

http://<serverName>/hub

zied_ahmed1
Contributor III

Re: Https problem when I enter to the Hub

Hello Vincenzo,

you tested this solution before ?

zied_ahmed1
Contributor III

Re: Https problem when I enter to the Hub

The solution is :

1-In the QMC enter to Proxies and choose edit

2-Allow HTTP

3-Change the Authentication listen port HTTP to 8080 and Apply...(the default one 4248)

4-Try to access with http

5-If it doesn't work you need to restart services of qlik sense

Regards

Community Browser