Qlik Community

Qlik Sense Deployment & Management

Discussion board where members learn more about Qlik Sense Installation, Deployment and Management.

ali_hijazi
Honored Contributor

Hub is not opening please help

Today I try to login on the Hub, I am getting following error.

" The Proxy is waiting for a new session"

The QMC is working fine, I can see the user and the applications on that, but the Hub is not opening.

All the services are running fine and I have restarted all the services.

5 Replies
vlad_komarov
Valued Contributor III

Re: Hub is not opening please help

Ali,

Qlik's messages are misleading sometimes...

Did you check the logs?

Check all files in the ..\ProgramData\Qlik\Sense\Log\Proxy\Trace folder.

Vlad

yddona_lyn
New Contributor III

Re: Hub is not opening please help

Hi,

Have you tried restarting your pc/laptop? I also encountered that error before, and tried restarting services but still have the error. Try to restart your pc/laptop and try again.

muhammadraza
Contributor

Re: Hub is not opening please help

you rock man! that solved my issue.

mramachandran3
New Contributor III

Re: Hub is not opening please help

Yes. Restarting the services seem to work but make sure to not just restart dispatcher.

We had the same problem. Infrastructure installed few security updates. But then, over the weekend the services stopped working and hub started throwing the error. Just restarting the dispatched didn't fix the problem. It will work for a minute and then revert back to the error.


I had to stop all Qlik services and start with QRD as stated here - QRD should be the first service to be started/stopped when restoring the central node. Then, it all started working just fine!


Services ‒ Qlik Sense

asimansari2017
New Contributor III

Re: Hub is not opening please help

I solved this issue after Reboot my Qlik Machine.