Qlik Community

Qlik Sense Deployment & Management

Discussion board where members learn more about Qlik Sense Installation, Deployment and Management.

Not applicable

Qliksense Enterprise June2017 - problem with data connection

With the new version I can't see connection in the application in devHub: it stucks when we try to create a new connection or load data.

I have found this solution LINK:https://qlikcommunity.qliktech.com/thread/248062 but it doesn't work with this version (we can't find services.conf at  [C:\Users\{user} AppData\Local\Programs\Qlik\])

version: QlikSense Enterprise June 2017

Do you have any suggestion?

pic01.PNG

3 Replies
Not applicable

Re: Qliksense Enterprise June2017 - problem with data connection

Hi,

I am also facing the same issue while using QlikSense Desktop 2017 June version.

Under Data Load Editor when trying to CREATE NEW CONNECTION it is not giving any result.

Please let me know if you get any solution for this..

Cheers,

Ananya

asahli_cgi
New Contributor III

Re: Qliksense Enterprise June2017 - problem with data connection

Hello,

I have the same issue after we updated Qliksense server from 3.2 to June 2017

Please let me know if you get any solution.

Thx

asahli_cgi
New Contributor III

Re: Qliksense Enterprise June2017 - problem with data connection

Hello,

After configured the QS server to connect to the Internet, the Add Data page looping issue was gone.

Connect your QS server to internet to resolve the issue. (you need only a short time connection to the internet to resolvre the issue)