Qlik Community

Ask a Question

QlikView Administration

Discussion Board for collaboration on QlikView Management.

Announcements
QlikView forum consolidation is complete. Labels are now required. LEARN ABOUT LABELS
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
shayraber
Creator
Creator

Access Piont SSO issue

Hi all,

We are using QlikView Server 11.2, build 11.20.13206.0

Suddenly, I've started to suffer from SSO issues with access point. Like me, some of the users (NOT all of them) from time to time it are required to insert username and password in order to access the documents (see attached).

The problem is that it happens to some of the users (not all of them) and not all the time (it looks like that providing username and password opens a session which remains active for some time and during that time credentials are not needed but later, when this so called session is closed – then it will be required again to insert username and password, any idea?


Regards,

Shay

4 Replies
nvankorlaar
Partner
Partner

Is the URL of the AccessPoint added to the trusted sites zone (in the Internet Options)? Or even better, if it is within your network, to your local intranet zone? 

shayraber
Creator
Creator

couldn't check it in my Chrome's settings. didn't see that option.

even restore factory defaults didn't work (nothing has changed and restore didn't work... )

nvankorlaar
Partner
Partner

Hi Shay,

Sorry for the late response.

The internet options are not part of chrome, you can find it under start, and just search for internet options, or configure it trough internet explorer, it has a shortcut to it in the tools section.

As far as i know, it is being used by all browsers.

shayraber
Creator
Creator

hi Norbert,

couldn't set up the trusted sites (locked by our infra team...)

anyway, according to infra team here, Chrome doesn't support SSO and i should considering using other browsers (even tough it used to work till few days ago)