Qlik Community

Ask a Question

QlikView Administration

Discussion Board for collaboration on QlikView Management.

Announcements
Join us at the Cloud Data and Analytics Tour! REGISTER TODAY
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
arasaraja
Contributor III
Contributor III

Qlikview Calendar List box search bug

Has any body came across this situation, is this a Qlikview Bug ??

This happens in access point, my search box and list box search works fine until I use my calendar object  after i select some date in  my calendar, search stops working . I was able to select values under listbox but unable to  search.

The above works fine with Ajax . This happens only with IE Plugin and I am using IE9.

I have tried installing the IE plugin, tried with Qlikview 11.2 SR4  all in vain .

Iam using Qlikview Destop 11SR2 and server Ver 11 , windows server 2008 all 64 bit. 

Labels (2)
1 Solution

Accepted Solutions
arasaraja
Contributor III
Contributor III
Author

Hi,

Yeah Solved not exactly but still solved.  It looked like an compatibility Issue with IE 9 and 10 , we rolled back to IE 8 and it worked like a charm.

View solution in original post

8 Replies
Bill_Britt
Support
Support

Hi,

I would contact support and have them take a look at it. That way if it is a Bug, they can log it.

Bill

Bill - Designated Support Engineer at Qlik
To help users find verified answers, please don't forget to use the "Accept as Solution" button on any posts that helped you resolve your problem or question.
jaspal_icon
Partner
Partner

Hi,

I have been facing same issue, Can any Moderator Miguel Angel Baeyens reply on this
post?

The issue is while using IE9 plugin, its working fine in Ajax.

Once you click on Calendar and select some date, after that some script is stopping
to search in list box and even in Search Box Object. You cannot type in that.

If anyone can share any fix or work around for this issue, it will be really
helpful.

Thanks

Regards

Bill_Britt
Support
Support


Hi Jaspal.icon,

I had state that they need to contact support. However, in your case version 9 is not supported anymore.

Bill

Bill - Designated Support Engineer at Qlik
To help users find verified answers, please don't forget to use the "Accept as Solution" button on any posts that helped you resolve your problem or question.
jaspal_icon
Partner
Partner

Hello Bill,

Thanks for the reply, Version 9, you mean to say for Internet Explorer Version 9?

If it for QlikView then I am using QlikView Desktop 11.2 SR4 for Development and Same is the Server.

If my System have the IE8 then it works fine, and I can click on compatible view to see same access point on IE 7, where again it works well. Issue comes only when I try to open it in IE9, and again if try to click compatibility view over there to see this in IE8 Compatibility then again issue remain same. Please report as Bug. We have done Migration from QlikView 10 Sr4 to QlikView 11, Earlier same report was working well. Now After Migration also. When were using QLikView 11 only, Everthing was fine. This issue started coming I guess after some QlikView 11 SR2 and upper versions.

Please check this issue.

Thanks

Regards

Bill_Britt
Support
Support

Hi Jaspal,

Not sure how I got version 9 out of IE9, but I would still think you need to contact support and have them look at this.

Bill

Bill - Designated Support Engineer at Qlik
To help users find verified answers, please don't forget to use the "Accept as Solution" button on any posts that helped you resolve your problem or question.
bbi_mba_76
Partner
Partner

Hi,

I have the same issue, did you solve?

In the meanwhile I'm contacting the contact support.

arasaraja
Contributor III
Contributor III
Author

Hi,

Yeah Solved not exactly but still solved.  It looked like an compatibility Issue with IE 9 and 10 , we rolled back to IE 8 and it worked like a charm.

View solution in original post

arasaraja
Contributor III
Contributor III
Author

Hi ,

Try Version 11.2 SR 5  it looks like this issue is resolved .