Skip to main content

QlikView Administration

Discussion Board for collaboration on QlikView Management.

Announcements
CUSTOMERS ONLY: Now accepting customer applications for the 2023 Luminary Program: SUBMIT NOW
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
maneshkhottcpl
Partner - Creator III
Partner - Creator III

Qlikview Server - QMC issue


Dear All,

I am facing the issue related to QMC.

I have installed Qlikview Server 11.2 on Windows 2008 64 bit. Installation is ok but while i am opening the QMC , its opening partially.

Its showing only main munus not sub menus, i.e i am not able to register the license or mount a folder.

Please refere attached file.

Thanks in advance for your help.

Regards

Manesh

10 Replies
dinuwanbr
Creator III
Creator III

Hi Manesh,

I hope Installation is done correctly and all the menus are visible according to my knowledge. Hope something with your browser settings. Try to maximize (F11) and try otherwise go to view in browser and add tool bars.

BR,

-dinu'1

maneshkhottcpl
Partner - Creator III
Partner - Creator III
Author

Hi Dinu

Actually i am not able to open sub menus , maximization is not an issue. Also tried F11 but no use.

Thanks

Manesh

dinuwanbr
Creator III
Creator III

Hi,

Uninstall the QlikView Server and remove all the temporary qliktech and qlik folders in 'C:/ProgamFiles' , 'C:/ProgramData' and 'C:/Users/'. Reinstall it.

BR,

-dinu'1

maneshkhottcpl
Partner - Creator III
Partner - Creator III
Author

hi

Ialready done, but no luck

thanks

manesh

its_anandrjs

Hi Manesh,

Did you try to restart the PC and then check will it come normal view or may be the licence is given to server that is the reason.

Regards

Anand

maneshkhottcpl
Partner - Creator III
Partner - Creator III
Author

Hi Anand

I have restarted PC but still not appearing all menues.

Regards

Manesh

ashfaq_haseeb
Champion III
Champion III

Hi,

I would try by deleting Registries and go with fresh instillation.

Note:

Please take backup before.

Regards

ASHFAQ

dinuwanbr
Creator III
Creator III

Hi,

Do as follow.

1.Uninstall qlikview server

2.Delete folders

3.Uninstall .net frameworks

4.Reinstall .net frameworks

5. Install Qlikview Server again

BR,

dinu'1

IamBack
Champion
Champion

restart management service

or try applying or updating licence again

hope this helps

Sunil Chauhan