Qlik Community

Ask a Question

QlikView Administration

Discussion Board for collaboration on QlikView Management.

Announcements
Sept. 16, Qlik Product Portfolio Strategy and Roadmap for Data Integration 11 AM ET REGISTER NOW
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Not applicable

User can't open application with Section Access in IE Plugin mode

Hi all,

I have an end user that can't open an application from AccessPoint in IE Plugin mode. It works just fine in "Full Browser mode" but not in Plugin  mode. This application contains section access and IE Plugin is installed on his computer. This is the error message that he gets:

ErrorMessage_SA_Plugin.png

Any ideas what it could be?

4 Replies
Not applicable
Author

If its a section access, he may get Access denied error. I believe this error is not related to Section access.

Not applicable
Author

I believe it too, because the full browser version of the same app is actually working. Any settings in IE Plugin?

Bill_Britt
Support
Support

Hi Fredrik,

You blanked out the very thing I need to tell what your problem is. I suspect it is the LinkMachineName that is giving you the issue.

Check out the attach document toward the bottom.

Bill - Designated Support Engineer at Qlik
To help users find verified answers, please don't forget to use the "Accept as Solution" button on any posts that helped you resolve your problem or question.
Not applicable
Author

It wasn't an issue with tunneling. After adding the QV server to trusted site in IE, it's working just fine.