Qlik Community

QlikView Administration

Discussion Board for collaboration on QlikView Management.

cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
jimshakes
Contributor III
Contributor III

v11 upgrade Access Point issue


Hi,

This is only a minor issue but we've upgraded one of our servers from v10 to v11. I've saved an app that was originally created in v10 using the v11 client on the v11 server. I can see the new features (plus the loss of the object level triggers) and can see it's version 11. When I copy this to Access Point and then access it from Access Point it seems to be still showing it in v10, this is supported by the fact that in the help menu and about QlikView it shows v10.

Do you have any idea why this might be?

Thanks

1 Solution

Accepted Solutions
Not applicable

Do you opened the Application in the IE Plugin and this is Version 10? So it shows the Version of the Client, not the Server.

View solution in original post

3 Replies
Not applicable

Do you opened the Application in the IE Plugin and this is Version 10? So it shows the Version of the Client, not the Server.

ashfaq_haseeb
Champion III
Champion III

Hi,

Can you attach about tab content here from your QEMC.

Did you upgraded both Desktop and server?

Regards

ASHFAQ

jimshakes
Contributor III
Contributor III
Author

Hi,

you're correct, I was using the IE Plugin and it was showing the IE Plugin version!

When I open in AJAX it shows me the correct version 11 for QlikView.

Thanks for your help!