Qlik Community

QlikView App Dev

Discussion Board for collaboration related to QlikView App Development.

Announcements
IMPORTANT security patches for GeoAnalytics Server available to download: READ DETAILS
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
pzwonford
Contributor II
Contributor II

ApplyMap error: map_id not found

Hi guys,

Yesterday we upgraded our version of Qlikview 12 to a newer version. This morning when i've gone to reload my script the ApplyMaps aren't working anymore. It comes up with

ApplyMap error:

map_id not found

Can anyone tell me what i should do to bring the ApplyMaps up to date?

Thanks

1 Solution

Accepted Solutions
sasiparupudi1
Master III
Master III

Find and Delete the applymap calls that are erroring from your script.

Qlikview 12 raises error when the map definition is not found in the script

View solution in original post

4 Replies
Chanty4u
MVP
MVP

first debug  where exactly its stopping?

could you please share sample code ?

Peter_Cammaert
Partner
Partner

You should make sure that the mapping table you try to use in ApplyMap() calls really exists before you try to use it. QlikView versions starting from 12.10 (and later) don't allow you to use ApplyMap() with a non-existent mapping table. QlikView versions before 12.10 simply returned NULL values.

sasiparupudi1
Master III
Master III

Find and Delete the applymap calls that are erroring from your script.

Qlikview 12 raises error when the map definition is not found in the script

pzwonford
Contributor II
Contributor II
Author

Thanks guys. This new version is less forgiving and some applymap tables had gone missing.