Skip to main content
Announcements
Meet the 2024 Qlik Luminaries and Partner Ambassadors! READ ON!
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Not applicable

QlikView Access Point Error, field disappear

Hello,

in my QV Dashboard when it is published in Access Point a value of a inline field disappear (in this inline i have just two value, and always ones disappear).

The strange thing is that if i open it with developer tool i see both values.

I Have no idea why happen this, and is making me crazy.

I need help.

Thanks in advance.

Gabriele.

5 Replies
kaushiknsolanki
Partner Ambassador/MVP
Partner Ambassador/MVP

Hi,

Can you post the script which you are using.

Also tell us what version you are using and which Service Release.

Regards,

Kaushik Solanki

Please remember to hit the 'Like' button and for helpful answers and resolutions, click on the 'Accept As Solution' button. Cheers!
Not applicable
Author

this is the script:

    CMM:

    LOAD * Inline [

    Field

    Power

    G1

    ];

QV 11.2

SR 12

Are enoght?

kaushiknsolanki
Partner Ambassador/MVP
Partner Ambassador/MVP

I dont see there is any known bugs.

Why dont you contact Qlik Support and log a case with them.

Regards,

Kaushik Solanki

Please remember to hit the 'Like' button and for helpful answers and resolutions, click on the 'Accept As Solution' button. Cheers!
Not applicable
Author

because they told me to ask here because they don`t know and they don`t think it is a bug

Not applicable
Author

Hi Gabriele.

I have the exact same problem in QV 11, and it only happens on the Acces Point in production and not in development.

Did you finally solve the problem?

Regards,

Sergio Otero.