Qlik Community

Ask a Question

QlikView App Dev

Discussion Board for collaboration related to QlikView App Development.

Announcements
Our next Qlik Insider session will cover new key capabilities. Join us August 11th REGISTER TODAY
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
infock12
Creator III
Creator III

Scroll Bar Not working QV11.20 SR12 and IE11

Hi all,

I am able to use the scroll button in the personal edition but when I put it on the server and try to use it through intranet on the Portal, the scroll bars are frozen. I am using QV11.20 SR12 personal edition. The portal is IE 11. Any idea why this is happening please?

Just to mention, there are other apps in the Portal where the scroll bars are working. The problem happens only with some of the apps.

Any help is appreciated.

Thanks

6 Replies
infock12
Creator III
Creator III
Author

Hi all,

Just to update. I tried installing Google Chrome and Firefox and it works fine with both the browsers. The issue seems to be with IE. Anybody else encountered this please?

Thanks,

Karthik

Not applicable

Hey Karthik,

Is this occurring when AJAX or IE plugin is used in Internet Explorer?

I faced similar issue long time ago, when we've updated server version and did not push IE plugin installer to all users. Some where using outdated IE plugin and had various problems with reports.

BR,

Kuba

infock12
Creator III
Creator III
Author

Hi Kuba,

Thanks for the response.

That is right. It seems to me too that it is a plugin issue. We were using Windows 7 with IE8 and the plugin version was quite old. After it has been upgraded to Win 10 and IE 11, I don't think the latest version of the plugin has been installed. I have asked our IT team to investigate it. Will keep you posted.

Bw,

Karthik

sdmech81
Specialist
Specialist

Hi,

Is your server Qv version and PE differ??

That might e the issue..

infock12
Creator III
Creator III
Author

Hi Sachin,

Apologies for the delayed response as I was travelling over the last few days. Yes, I think you may be right. PE is 11.20 and SR12 and the QV version is slightly lower, perhaps 11. Any fix for this yet please?

Thanks,

Karthik

sdmech81
Specialist
Specialist

Hi,

Many have faced this problem tht too in particular if developed on higher version and put on server with lower version then thr might be minute glitches.

Better use same version or while deploying ask them to add that missed function to make it available.

I don't think other than this thr is any fix:)

Sachin