Qlik Community

QlikView App Development

Discussion Board for collaboration related to QlikView App Development.

Highlighted
aveeeeeee7en
Valued Contributor III

Access Point - Opening Application Issue

Hi Community

I am facing an issue while Opening the Application.

Kindly see the Attachment for the issue.

How to resolve this issue????

Regards

Aviral Nag

Tags (1)
17 Replies

Re: Access Point - Opening Application Issue

I think there is lack of licence ...

Partner
Partner

Re: Access Point - Opening Application Issue

need more info.

Server version?

Web server or IIS?  all service run in single machine?

aveeeeeee7en
Valued Contributor III

Re: Access Point - Opening Application Issue

Thanks Alexander for the reply.

Server Version : 11.20 SR6 for Server 2012  QlikViewServer_Win2012andUp

IIS

All Services Run on a Single Machine.

Re: Access Point - Opening Application Issue

Hi NAG.

try by turning off firewall.

make sure you don't have any antivirus running.

and try by visiting  Qemc web-server and unchecked always tunnel option as shown in the image attached.

Hope it helped.

Regards

ASHFAQ

Partner
Partner

Re: Re: Access Point - Opening Application Issue

And you set it up or everything worked previously and now broke?

make sure your server/desktop and qv plugin versions are same.

Try open the qvp:// link

maybe doc in attach can help you.


aveeeeeee7en
Valued Contributor III

Re: Re: Re: Access Point - Opening Application Issue

The problem has started for some users after I have made Default Preferred Client to IE Plugin and Installing IE Plugin on my Machine.

I am sure that my IE Plugin is different as I have checked it.

How to download IE Plugin. Give me some information regarding this.

I just have used the link. I thought that IE Plugin comes along with Server Download. Is there anything else I need to do.

Since, I was able to download IE Plugin easily, I thought there is no other Downloads I need to do.

See the Attachments.

Re: Access Point - Opening Application Issue

Hi,

you have to download plugin from server itself.

IE Plugin Download Link.png is the correct way to download plugin from.

If you have other plugin installed other then this, remove that and use this instead.

also try my solutions suggested.

Regards

ASHFAQ

Partner
Partner

Re: Re: Access Point - Opening Application Issue

if you use SR6 then version is 11.20 SR6 12347 and 11.20 SR6 12354 (updated)

and you use the version of the plugin from 11.20 SR2 11922.

Update IE plugin as advised ASHFAQ


amit_saini
Honored Contributor III

Re: Access Point - Opening Application Issue

Hi Nag,

100% sure issue with License issue. Manage assigned Cals users delete old users.

Thanks,
AS