Qlik Community

QlikView App Development

Discussion Board for collaboration related to QlikView App Development.

Announcements
Coming your way, the Qlik Data Revolution Virtual Summit. October 27-29. REGISTER
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Not applicable

ActiveDocument.fields stopped working

I have a basic module that grabs the possible items in a field. set val=ActiveDocument.Fields("field").GetPossibleValues

It used to work on the 8.5 server, it works on 8.5 client, but now when i run it on the server.. I do not receive an error message but it stops and high lights the code above.

Any ideas?


Thanks,

1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Not applicable

Solved, thanks for everyone's help.

View solution in original post

7 Replies
Highlighted
Not applicable

What is the error message when it breaks? You should see a message in the box directly above the macro code area.

The code looks fine and it should work if the field name is valid. When the field name is invalid, it breaks with an Object Required message.

Highlighted
Not applicable

That's just it.. No error code at the top. I get on another computer (non-server) and pull the same document over the network, run it and it works fine.

Highlighted
MVP & Luminary
MVP & Luminary

Is this something you are calling in the load script or from the UI?

Highlighted
Not applicable

It occurs just when i click "test" in the module

Highlighted
Not applicable

Solved, thanks for everyone's help.

View solution in original post

Highlighted
Not applicable

Hey,

I am having the same issue. How did you fix it?

Thanks

Ricardo

Highlighted
Not applicable

It would help if you included the ANSWER