Qlik Community

QlikView App Development

Discussion Board for collaboration related to QlikView App Development.

juleshartley
Valued Contributor

Border showing in Ajax but not Plugin

Hi All,

I have a small list box that is shown on a dark background. I've set it so the background of the list box is transparent and it has no borders.

However, when I deploy this to AccessPoint and view it in Ajax the right-hand border of the list box shows as white, which looks poor - see the image below. Has anyone else experienced this and got any ideas how to get around it?

Thanks!

Border.bmp

Tags (2)
6 Replies
marcarreras
Valued Contributor

Re: Border showing in Ajax but not Plugin

JUlian,

Try to set 0pt in border width in design tab.

Marc.

juleshartley
Valued Contributor

Re: Border showing in Ajax but not Plugin

Yes, I've tried that... but it does not get rid of it in the Ajax version

Partner
Partner

Re: Border showing in Ajax but not Plugin

I had the same problem, I think the only way is to not use LED style selection or... to use a white background color.

saumyashah90
Valued Contributor

Re: Border showing in Ajax but not Plugin

Selection Style LED  and Uncheck cell borders

This will help you

1.png

juleshartley
Valued Contributor

Re: Border showing in Ajax but not Plugin

That's what I'm doing already. In IE plugin I get this:

Border_plugin.bmp

which is correct. It's just in Ajax the border appears.

Oh well, sounds like there's no solution. Thanks anyway.


nesawant
New Contributor II

Re: Border showing in Ajax but not Plugin

Hi Julian,

Was this ever resolved? I am facing similar issue with ajax.

Best Regards,

Neha