Qlik Community

QlikView App Development

Discussion Board for collaboration related to QlikView App Development.

Not applicable

Problem with script in Version 11.2

Hello,

I have a problem with the script in the new version 11.20.12235.0 SR5 64-bit

In version 11.00.11154.0 64-bit it is ok. The result is that there is a mix of data

in the field, see attachment.

kindly

Håkan

5 Replies
MVP & Luminary
MVP & Luminary

Re: Problem with script in Version 11.2

Hi,

Check your data file I think this is the issue with data only, not qlikview.  Reload both the files in different versions and check whether it is different in both the versions.  If it is different then share the sample data and script file you are using.

Regards,

Jagan.

Re: Problem with script in Version 11.2

I agree with Jagan. Further, you can get this type of error if the quoting is misinterpreted (if you have an unmatched quote in a field of if a quoted field contains the separator character). Try the different quoting options to see if it makes a difference.

HIC

Not applicable

Re: Problem with script in Version 11.2

Hello again, now I have had time to look at this problem again. I have isolated every sentence and

loaded them after each other and the result is that a very long if-sentence can cause the error.

How can I attach a file with the long if-sentence to this forum so anyone can check if it is formal right?

I do not find any button to attach a file.

kindly

Håkan

Re: Re: Problem with script in Version 11.2

When you choose to reply to a post or to edit your original post:

Not applicable

Re: Re: Problem with script in Version 11.2

I have to use version 11.0 until I have time to examine the source files for the data.

So I Close this case, and say thanks to all that tried to help me.

kindly

Håkan