Qlik Community

QlikView App Development

Discussion Board for collaboration related to QlikView App Development.

Announcements
Announcing the newest addition to the Qlik Community, Qlik Gallery! Learn More
Partner
Partner

Report not opening in Google Chrome

After distributing a QVW, one of the user documents for a market (qvw file) is not opening on Google Chrome - full browser version. But the same report opens without any issues on Internet Explorer or QlikView Desktop

I have tried deleting the old qvw, meta and shared files and regenerated the the QVW files again. But still no luck. Same QVW opens locally on Qlikview Desktop also. I have checked the option for Full Browser and Small Device Version availability on QMC

Any idea why this report is refusing to open Google Chrome (full browser/Ajax version)?


Please note that other user documents distributed for other markets for the same source qvw are opening fine on ajax and inter explorer. Issue with only one market.

10 Replies
jmvilaplanap
Valued Contributor

Re: Report not opening in Google Chrome

Are you trying to open it with the same user account?

Do you have enough licenses?

Partner
Partner

Re: Report not opening in Google Chrome

We have licenses. This qvw is not opening for any user on chrome.

jmvilaplanap
Valued Contributor

Re: Report not opening in Google Chrome

Just for discard reasons

How is configured the User Agent of your chrome? Depending this conf, you can check or uncheck this options. Try to check all the options.

Capture.PNG

jmvilaplanap
Valued Contributor

Re: Report not opening in Google Chrome

By the way, you can access to Access Point with Chrome?

Re: Report not opening in Google Chrome

Are you getting any error? Can you attach the screenshot after opening the app on chrome?

Highlighted
Partner
Partner

Re: Report not opening in Google Chrome

Configuration in qmc is same. As I mentioned, I have checked the option for Full Browser and Small Device Version availability on QMC.

Partner
Partner

Re: Report not opening in Google Chrome

I can access the accesspoint from chrome. In fact I can access other distributed documents from the same source qvw also. The issue in not opening only is happening with a particular distributed qvw.

for example -

Source Document.qvw after reload is distributed to UserDocument1.qvw, UserDocument2.qvw, UserDocument3.qvw. UserDocument4.qvw, and UserDocument5.qvw using loop and reduce.


From accesspoint using google chrome we can access UserDocument1.qvw, UserDocument2.qvw, UserDocument3.qvw. UserDocument4.qvw. But UserDocument5.qvw is not opening on chrome. There is no error message. It just waits until the timeout period.


The same UserDocument5.qvw is opening from Internet explorer without any issues.

jmvilaplanap
Valued Contributor

Re: Report not opening in Google Chrome

I think I said this before, but... this document has Section Access? Maybe is something happening with the usr/pwd. Qv doesn't show a message when the access is forbidden by the Section Access

Partner
Partner

Re: Report not opening in Google Chrome

Thanks for your suggestion. But I am wondering, if it is an issue with user authentication then shouldn't it happen on every browser and not only on Chrome? The application opens on Internet explorer. but only does not open on Chrome. However I will again check the section access and authentication settings for the application.