Qlik Community

QlikView App Development

Discussion Board for collaboration related to QlikView App Development.

Highlighted
vikasmahajan
Esteemed Contributor

Trigger set to variable not working but when we select in list then working in web-view

Dear all,

Find attached qvw  here i have 2 button action select in field  and after select in field  field level trigger is set to change the value of variable

vAppreviewhostkey  to change it into 1 or 7 , if i click on button 1.server low util then OSI_NAME should display and when i press 7.Low Util SAN Fs Button then HOSTKEY_CHECKNO7 should display in access point. it works normal but not working in web view.

Please give feedback .\

Thanks in adv.

Vikas

Tags (1)
1 Solution

Accepted Solutions

Re: Trigger set to variable not working but when we select in list then working in web-view

Hi vikas,

Not sure, but it may be Non-supporting the On-change event trigger in Ajax / Webview Mode.

May be the workaround, you can directly assign the expression to your variable.

vAppReviewHostKey

=if(GetFieldSelections(_CheckNo)=7,'HOSTKEY_CHECKNO7',if(GetFieldSelections(_CheckNo)=8,'HOSTKEY_CHECKNO8','OSI_NAME'))

View solution in original post

3 Replies
bindu_apte
Contributor III

Re: Trigger set to variable not working but when we select in list then working in web-view

Hi,

Please share the screenshot of error you are getting in accesspoint.

Re: Trigger set to variable not working but when we select in list then working in web-view

Hi vikas,

Not sure, but it may be Non-supporting the On-change event trigger in Ajax / Webview Mode.

May be the workaround, you can directly assign the expression to your variable.

vAppReviewHostKey

=if(GetFieldSelections(_CheckNo)=7,'HOSTKEY_CHECKNO7',if(GetFieldSelections(_CheckNo)=8,'HOSTKEY_CHECKNO8','OSI_NAME'))

View solution in original post

vikasmahajan
Esteemed Contributor

Re: Trigger set to variable not working but when we select in list then working in web-view

I think you are settu thanks

Vikas