Qlik Community

QlikView App Development

Discussion Board for collaboration related to QlikView App Development.

Announcements
Announcing the newest addition to the Qlik Community, Qlik Gallery! Learn More
niharika
Contributor II

Web view

Hi,

Some times when I open the web view, I get some message like Navigation problem.

Can anyone tell me why is it so?

Thanks

Tags (2)
1 Solution

Accepted Solutions

Re: Web view

Niharika,

do you have any extension on your document? What version of Qlikview do you have? What version of IE do you have installed?  Note:

IE10 is only supported from V11.20 SR2 +

IE11 is only supported from V11.20 SR5

yes, I am asking for browsers because webview uses whatever IE you have installed on your machine, and maybe is not a supported Qlik built.

Gio

Giuseppe Novello
Principal Technical Support Engineer @ Qlik
6 Replies
Not applicable

Re: Web view

Do you use any map on your qvw implemetation?

Highlighted
niharika
Contributor II

Re: Web view

No I did'nt use any map

Not applicable

Re: Web view

Try closing down the qlikview application completely and then opening up a blank qlikview app.

After you do that you can open the actual qvw of your preference and the issue will be gone.

Not applicable

Re: Web view

Hi Niharila,

What kind of problems you are getting while using webview.

multibox won't work in the webview

Re: Web view

Niharika,

do you have any extension on your document? What version of Qlikview do you have? What version of IE do you have installed?  Note:

IE10 is only supported from V11.20 SR2 +

IE11 is only supported from V11.20 SR5

yes, I am asking for browsers because webview uses whatever IE you have installed on your machine, and maybe is not a supported Qlik built.

Gio

Giuseppe Novello
Principal Technical Support Engineer @ Qlik
niharika
Contributor II

Re: Web view

Hi

I am using IE9.As suggested by KavrosDA , once I close the total application and then open a blank app, the problem is gone.