Qlik Community

QlikView App Development

Discussion Board for collaboration related to QlikView App Development.

niharika
Contributor II

Web view

Hi,

Some times when I open the web view, I get some message like Navigation problem.

Can anyone tell me why is it so?

Thanks

Tags (2)
1 Solution

Accepted Solutions

Re: Web view

Niharika,

do you have any extension on your document? What version of Qlikview do you have? What version of IE do you have installed?  Note:

IE10 is only supported from V11.20 SR2 +

IE11 is only supported from V11.20 SR5

yes, I am asking for browsers because webview uses whatever IE you have installed on your machine, and maybe is not a supported Qlik built.

Gio

Giuseppe Novello
Principal Technical Support Engineer @ Qlik

View solution in original post

6 Replies
Not applicable

Re: Web view

Do you use any map on your qvw implemetation?

niharika
Contributor II

Re: Web view

No I did'nt use any map

Not applicable

Re: Web view

Try closing down the qlikview application completely and then opening up a blank qlikview app.

After you do that you can open the actual qvw of your preference and the issue will be gone.

Highlighted
Not applicable

Re: Web view

Hi Niharila,

What kind of problems you are getting while using webview.

multibox won't work in the webview

Re: Web view

Niharika,

do you have any extension on your document? What version of Qlikview do you have? What version of IE do you have installed?  Note:

IE10 is only supported from V11.20 SR2 +

IE11 is only supported from V11.20 SR5

yes, I am asking for browsers because webview uses whatever IE you have installed on your machine, and maybe is not a supported Qlik built.

Gio

Giuseppe Novello
Principal Technical Support Engineer @ Qlik

View solution in original post

niharika
Contributor II

Re: Web view

Hi

I am using IE9.As suggested by KavrosDA , once I close the total application and then open a blank app, the problem is gone.