Qlik Community

QlikView Connectivity

Discussion board for collaboration related to QlikView Connectors.

Announcements
We value your feedback – take our 5-minute QlikView modernization survey
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
paul_ripley
Creator III
Creator III

Qlikview cannot open excel file on sharepoint using connector

I have been using QV Sharepoint Connector to connect to Excel files on sharepoint.  Until yesterday this worked but now i get the message 

File not found error

Cannot open file: 'http://localhost:5555/data?connectorID=Office365Connector&table=ListFiles&subSite=%2fsites%2fPS-Finance-GroupFinancialReporting%2f&folder=%2fsites%2fPS-Finance-GroupFinancialReporting%2f%2fShared+Documents%2fMonthly+reporting&maxResults=5000&appID='

 

The file exists, and QV has permissions (i have been told) but yet It cannot open this file

I attach the log from sharepoint connector and the script from QV.  The error mentions a problem with the table ListFiles

 

Would anyone be able to help thanks

1 Solution

Accepted Solutions
Brett_Bleess
Employee
Employee

@paul_ripley  have a look at the following knowledge article, not sure if this is it or not, but wanted to pass it along.

https://community.qlik.com/t5/Support-Knowledge-Base/Web-Connectors-365-Sharepoint-unauthorized-clie...

Regards,
Brett

To help users find verified answers, please do not forget to use the "Accept as Solution" button on any post(s) that helped you resolve your problem or question.
I now work a compressed schedule, Tuesday, Wednesday and Thursday, so those will be the days I will reply to any follow-up posts.

View solution in original post

2 Replies
Brett_Bleess
Employee
Employee

@paul_ripley  have a look at the following knowledge article, not sure if this is it or not, but wanted to pass it along.

https://community.qlik.com/t5/Support-Knowledge-Base/Web-Connectors-365-Sharepoint-unauthorized-clie...

Regards,
Brett

To help users find verified answers, please do not forget to use the "Accept as Solution" button on any post(s) that helped you resolve your problem or question.
I now work a compressed schedule, Tuesday, Wednesday and Thursday, so those will be the days I will reply to any follow-up posts.
paul_ripley
Creator III
Creator III
Author

Thanks Brett. I'm not 100% sure what the issue but that may well have been it.  I upgraded the connectors and it worked after that so i think it was this issue

Thanks

Paul