Qlik Community

Ask a Question

QlikView Connectivity

Discussion board for collaboration related to QlikView Connectors.

Announcements
Become an analytics expert with Qlik's new 15 week course: Applied Data Analytics using Qlik Sense. READ MORE
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
MuhammadFahim
Partner
Partner

Unable to extract data from an SAP Report

I am trying to fetch data from SAP Report KE24 (RKEB0601) but i am not able to get the data.
When i try to execute it without any parameters it Returns a popup

"  ID:00 Type:E Number:001 Failed to find Spool Request "

But when i try to execute the report after giving parameters e.g Fiscal Year/Period, Controlling area etc.
It does not execute, it does not gives any data or errror.

but in the logs file it prints.

\QvSAPReportConnector.dll 5.7, 10895
2021-02-02 14:28:03 Progress TimeoutIDoc set to: 7200 seconds
2021-02-02 14:28:03 Progress TimeoutSap set to: 14400 seconds
2021-02-02 14:28:03 Progress TimeoutInit set to: 900 seconds
2021-02-02 14:28:03 Progress TimeoutActivity set to: 3600 seconds
2021-02-02 14:28:03 Progress Connected
2021-02-02 14:28:05 Progress Disconnected
2021-02-02 14:38:56 Progress TimeoutIDoc set to: 7200 seconds
2021-02-02 14:38:56 Progress TimeoutSap set to: 14400 seconds
2021-02-02 14:38:56 Progress TimeoutInit set to: 900 seconds
2021-02-02 14:38:56 Progress TimeoutActivity set to: 3600 seconds
2021-02-02 14:38:57 Progress Connected
2021-02-02 14:39:05 Progress Creation of function /QTQVC/CALL_REPORT returned after 00:00:04
2021-02-02 14:39:08 Progress Disconnected

 

So kindly help me in this regard, i will be highly thankful.

1 Reply
Hakan_Ronningberg

Hi,

The log seems to come from the Extractor connector. Maybe the Extractor connector was selected instead of the Report connector when you created the connection?

Regards,
Håkan